Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Στην Αθήνα ο πρίγκιπας...




Καλώς τον κι ας άργησε. Ο 32χρονος Σαουδάραβας πρίγκιπας Φαϊσάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ βρίσκεται στην Αθήνα για να προχωρήσει, όπως υποστηρίζει, στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρίγκιπας Φαϊσάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με σκοπό να προχωρήσει όπως υποστηρίζει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 32χρονος Σαουδάραβας πρίγκιπας, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσω της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην ιστοδελίδα του Πρώτου Θέματος, έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα!

Στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου των Σπάτων τον υποδέχθηκαν ο Βλάσης Τσάκας και στελέχη της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Ο πρίγκιπας Φαϊσάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ δήλωσε ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και ότι θέλει να δώσει το παρών στη γενική συνέλευση των μετόχων την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ουσιαστικές συζητήσεις με την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν έχουν γίνει και ουδείς μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εξουσιοδοτήσει, όπως έχει δεσμευτεί την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερωθεί από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως προχωρά κανονικά το πλάνο που έχουν συμφωνήσει και αν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη από την πλευρά του υποψήφιου Άραβα επενδυτή, τότε θα τεθεί υπόψιν όλων των μετοχών του Παναθηναϊκού για το τι μέλλει γενέσθαι.

Επίσης μίλησε ζωντανά ο Τσάκας στο makedonia tv για τον Παναθηναϊκό κ είπε "πολλά"...

Πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.