Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας στην Κόρινθο


Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 στις 6:30, με αφορμή την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων.



Συγκεκριμένα στα πλαίσια του προγράμματος της τέλεσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της Χώρας μας απ΄ όπου θα περάσει η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας, η ιστορική πόλη της Κορίνθου έχει περιληφθεί στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των ΧΧΧ Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».


Η διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας θα ξεκινήσει από την Εθνικής Αντίστασης (κατάστημα Καρτσωνάκης) και θα συνεχίσει στην ίδια ευθεία έως την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Πήγασος), όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αφής της Φλόγας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, η Λαμπαδηδρομία θα συνεχίσει επί της Οδού Δαμασκηνού και θα τερματίσει στην οδό Αθηνών, όπου ο τελευταίος δρομέας θα παραδώσει την Φλόγα για να συνεχίσει την πορεία της προς την Αττική


Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Κορινθίων καλεί όλους να παρευρεθούν για να τιμήσουν με την παρουσία τους το σημαντικό αυτό γεγονός.






Πηγή:pelopsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.