Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Video: "Όχι" σε Κρήτη και Κέρκυρα μέσω διαφήμισης λένε οι Βρετανοί!



Σε μια δύσκολη για τη χώρα μας και τον τουρισμό μας περίοδο έρχεται μια διαφημιστική καμπάνια την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το cretalive.gr....

η οποία χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση Κάμερον να δώσει ένα ακόμη "χτύπημα" αποτρέποντας τους Βρετανούς πολίτες να επισκεφτούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Κρήτη και την Κέρκυρα.

Στόχος της καμπάνιας, είναι να παραμείνουν οι Βρετανοί φέτος εντός συνόρων και να μη δώσουν τα χρήματά τους σε άλλες χώρες.

"Τι να πάτε να κάνετε αυτό το καλοκαίρι στην Κέρκυρα και την Κρήτη" αναρωτιούνται οι πρωταγωνιστές του βίντεο που χρηματοδότησε η βρετανική κυβέρνηση στο πλαίσιο καμπάνιας με περίπου 5 εκατ. στερλίνες, προκειμένου να κρατήσει τους Εγγλέζους εντός των συνόρων αυτό το καλοκαίρι.








Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.