Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Όταν οι celebrities βάζουν ΦΩΤΙΑ στο twitter! (hot pics)

 

Καλοκαίρι είναι ζέστη έχει…στις παραλίες βλέπουμε, χαζεύουμε πολλές φορές κολλάμε σε απίστευτα κορμιά. Τι λέτε να δούμε κορμιά αλλά χωρίς να μας χαλάει η ζέστη; Αυτό σκέφτηκαν και οι Celebrities και αποφάσισαν να ανεβάσουν στο Twitter τα κάλλη τους.

Δε λέω. Είναι ωραίες ντυμένες… αλλά κάποιες από τις πρωταγωνίστριες μας είναι ακόμη πιο ωραίες χωρίς εσώρουχα…Αυτές οι σταρ δεν προλαβαίνουν να αναρτούν τις φωτογραφίες τους στο twitter, το οποίο χρησιμοποιούν διαρκώς όχι μόνο για να ανακοινώνουν το καθετί αλλά και να επιδεικνύουν τα… «υπάρχοντα» τους. Δείτε τις φωτογραφίες των πιο sexy σταρ, όπως τις παρουσιάζει η Mirror…ανάμεσα τους η Kelly Brook, Lady Gaga, Katie Price, Jodie Marsh ,Rihanna, Imogen Thomas, Sam Faiers, Abbey Clancy, Adrianne Curry…Εδώ ο κόσμος καίγεται και το… Twitt-άρει!!!!





































































Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.