Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ελληνίδα Celebrity τα πιέζει και στο τέλος θα σκάσουν!!! (pics)

Μα καλά τι κάνεις; Δεν σέβεσαι καθόλου το στήθος σου; Θα επαναστατήσει απο το ζόρι…θα σκάσει…και τότε θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!
Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν τα σφίγγει απλά. Τα δένει όπως στην άγρια Δύση η κάουμπόϊς τα γελάδια…Το κορίτσι έχει τρέλα με το κορμί της και υπάρχει λόγος γι αυτό. Όχι δεν ήταν παλιότερα αφρατούλα και έχασε…απλώς το κορμί της είναι το εργαλείο της!


Αλιεύσαμε φωτογραφίες Backstage από την γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου. Αυτή τη φορά το κορίτσι επιλέχτηκε ώς το πρόσωπο καμπάνιας αλυσίδας Spa και όπως βλέπετε κι εσείς είναι υπερβολικά ντυμένη για τα δεδομένα της…ακόμη και ντυμένη όμως φρόντισε να βάλει το κούμπωμα του μαγιό στο τρία και να ξεχειλίζει η πρόσθια…αύρα της! Θα μας τρελάνει αυτή!!! Θα θέλεις να γυμναστείς μαζί της και θα ζαλίζεσαι!






Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.