Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το Euro- δράμα της ελληνίδας μοντέλας: Είδε στο γήπεδο…τον πρώην με τον νυν μαζί!!!!

Πράγματι είναι tragic που θα λεγε και η Τασούλα, να θέλεις να απολαύσεις τον αγαπημένο σου και τσουπ, να εμφανίζεται και ο πρώην!

Αυτό όμως έπαθε γνωστή ιέρεια του μόντελινγκ όταν αποφάσισε να δει έναν αγώνα Euro με την Ελλάδα! Η ίδια μπορεί να είναι έμπειρη με τους ποδοσφαιριστές αλλά σε ότι αφορά με το πόσους έχει γνωρίσει όχι με το που παίζουν και τι κάνουν!

Έτσι την πάτησε καθώς δεν ήξερε ότι έχουν καλέσει στην Εθνική τον πρώην της. Και δεν αναφέρομαι στην Εθνική Ελλάδας! Γιατί εκεί παίζει ο νυν! Αφού λοιπόν η ξένη ομάδα είναι στον όμιλό μας, οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν αντίπαλοι στο γήπεδο. Εκείνη όμως δεν τον γνώριζε και μάζεψε 2-3 φίλους σπίτι να απολαύσουν την Εθνική Ελλάδος αλλά και τον μορφονιό της για τον οποίο περηφανεύεται! Εκεί λοιπόν που τον… αποθέωνε-αυτόν όχι την ομάδα που έπαιζε χάλια-τσουπ, ο σκηνοθέτης κεντράρει στον πρώην! Εκείνη έμεινε «παγωτό». Δεν γνώριζε καν την εθνικότητα του!

Ωστόσο η σύντομη επαφή που είχε μαζί του ήταν πολύ…έντονη το περασμένο καλοκαίρι! Έντονη και ερωτικά αλλά και σε ότι αφορά τον χωρισμό τους! Καθώς ο ερωτύλος ξένος ποδοσφαιριστής, πιάστηκε στα πράσα από τη δικιά μας ενώ διασκέδαζε με άλλη. Και φυσικά αυτό την σημάδεψε! Βλέποντας τον λοιπόν στην τηλεόραση… αρχικά σάστισε! Μετά έφερε στο μυαλό της όλα όσα συνέβησαν και τον κλάμα πήγε κορόμηλο! Είδαν κι έπαθαν οι φίλοι της να τη συνεφέρουν! Όσο για τον Έλληνα διεθνή. Δεν γνώριζε καν πόσο ο αντίπαλος είχε πληγώσει την αγαπημένη του…





Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.