Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στην τελική… ευθεία η προετοιμασία της Lina Posada! (photos+videos)


Την επόμενη Τετάρτη (13/6) θα ξεκινήσουν τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Apertura της Κολομβίας με την Ντεπορτίβο Κάλι να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντεπορτίβο Πάστο, στην αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά; Η απάντηση είναι απλή: «Lina Posada».

Η ξανθιά καλλονή από την Κολομβία έχει γεννηθεί στην πόλη Κάλι και είναι ένθερμη υποστηρικτής της Ντεπορτίβο, καθώς τα τελευταία χρόνια, η άλλη εκπρόσωπος της πόλης, Αμέρικα, βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Η Λίνα Ποσάντα, όσο της επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της… καρδιάς της, η οποία από την Τετάρτη (13/6) θα χτυπάει πιο δυνατά, ένεκα της έναρξης των ημιτελικών της Απερτούρα. Για τον λόγο αυτό, η… ψυχολογική προετοιμασία της Lina βρίσκεται στην τελική… ευθεία!

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να… στείλουμε τη θετική μας… ενέργεια στην Lina Posada αλλά και στην Ντεπορτίβο Κάλι με την ευχή να κάνει… πρεμιέρα με το «διπλό»! Καλά αν δεν το κάνει δεν πρόκειται να μας… πειράξει και πολύ!




























Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.