Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 24χρονος στην Κόρινθο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών


Συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές σε οκτώ περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και οχήματα στην Κόρινθο ,
μετά από εμπεριστατωμένη  αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου. 

Συγκεκριμένα ο 24χρονος, χθες  5 Ιουλίου 2012, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, μπήκε σε αρτοποιείο και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 24χρονος, είχε διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής:


Την 4-7-2012 το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.


Την 11-4-2012 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική συσκευή.


Την 15-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα μηχάνημα.


Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.


Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.


Την 21-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.


Την 3-6-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.


Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου,ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις. 







Πηγή:pelopsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.