Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η ψήφος, οι κόντρες και οι καυγάδες-Βίντεο-Τι είπε ο Μιχαλολιάκος




Η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, με 179 βουλευτές να ψηφίζουν "ναι" και 121 "όχι".
"Ναι" ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και "όχι" οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση μεταξύ αρχηγών των κομμάτων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε στην δευτερολογία του ο πρωθυπουργός εξαπολύοντας πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

"Αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής έχετε γίνει κ. Τσίπρα" τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της βουλής και υποστήριξε ότι τρομοκρατεί όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Όπως είπε ο κ. Σαμαράς "το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να διαλυθούν τα πάντα και να κυβερνήσει".
"Όλα τα κόμματα έχουν κάνει σοβαρά λάθη κατά το παρελθόν, κανείς δεν είναι αναμάρτητος", υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς. "Ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε την έξοδο από το ευρώ είναι ανάπτυξη και επενδύσεις", πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε ότι για να πετύχουμε οτιδήποτε, πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ».
Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η ΝΔ ζητεί ενότητα, "αυτή την εντολή μας έδωσε ο ελληνικός λαός".

Βίντεο-Τι είπε ο Μιχαλολιάκος




"Το μνημόνιο δεν έφερε την κρίση, είναι αλήθεια - Αλλά ποιος την έφερε; Αυτό δεν το μάθαμε ποτέ", δήλωσε κατά την δευτερολογία του στη Βουλή ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: "Το μνημόνιο δεν θεράπευσε την κρίση".
 Δεν μας πείσατε ότι το Μνημόνιο θα λύσει το πρόβλημα. Η χρεωκοπία είναι πρωτίστως πολιτική και ηθική και μετά οικονομική, είπε και εξήγησε για τους λόγους που θα αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την ομοιογένεια της συγκυβέρνησης ενώ
σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, δεν μάθαμε ποτέ την αλήθεια ούτε για τα αίτια της κρίσης, ούτε για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.
Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ, καθώς, όπως είπε, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά το ευρώ.








Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.