Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Της πετάχτηκε έξω ερεθισμένο ενώ… περπατούσε! Ποιά είναι?


Η διαφήμιση λέει το «φοράς και πετάς». Eμείς, βλέποντας τη φωτό λέμε «περπατάει και της πετάει». Πρωταγωνίστρια μια ηθοποιός η οποία και εκλήθη σε φιλανθρωπικό event να κάνει πασαρέλα και ήταν λίγο απρόσεκτη! Θες το κουνιστό περπάτημα, θες το μπλουζάκι που ήταν….κομματάκι χαλαρό, το στήθος πετάχτηκε όλο έξω!

Οι καλά..γνωρίζοντες και οι παρατηρητικοί θα δουν πως δεν βγήκε μόνο έξω αλλά… πετάει κιόλας σαν… ερεθισμένο! Λέτε γι αυτό να βγήκε από τη μπλούζα;

Να ήθελε να ελευθερωθεί για να μην τη τρυπήσει; Πάντως η Πάμελα χαλαρή και γελαστή, κοιτάει αλλού, σαν να μην τρέχει τίποτα! Άλλωστε ως θέαμα και για μας δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το έχουμε δει σε όλες τις φάσεις το στήθος. Έχει φροντίσει και η ίδια, είτε με video είτε με φωτογραφήσεις να γεμίζει το database μας. Αυτή τη φορά όμως δεν το ήθελε. Και κοιτάξτε αντίδραση…Σα να μην τρέχει κάτι!!!




Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.