Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

'Ελεος .....υποχρεωτικό το εμφιαλωμένο νερό σε καταστήματα εστίασης στο Δημο Λουτρακίου - Αγ.Θεοδωρων???






   Σαν δημότης και εγώ στον Δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων θέλω να καταγγείλω την κοροϊδία κάποιων καταστηματαρχών ως  προς το πρόσωπο μας. Καθώς σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις - καταστήματα (2 στο Λουτράκι - 1 στο Καλαμάκι) είδα να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να βγάζουν κακό όνομα για τον τόπο μας.

Διαβάστε το παρακάτω περιστατικό:



Καθόμαστε σε παραλιακό εστιατόριο του Λουτρακίου με την παρέα μετά το μπανάκι στη θάλασσα να τσιμπήσουμε κάτι και έρχεται ο σερβιτόρος με 2 γυάλινα μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού γνωστής μάρκας. Αφήνει το ένα σε διπλανό τραπέζι και έρχεται σε εμάς με το δεύτερο . Το αφήνει και ρωτά κλασικά τι θα πάρουμε....

Εν το μεταξύ εμείς έχουμε μείνει κόκαλο....  Λέμε στον σερβιτόρο ότι δεν παραγγείλλαμε εμφιαλωμένο νερό , να το πάρει πίσω και μαζί με αυτά που θα παραγγείλλουμε να φέρει βρύσης.

Και εκεί ..... άρχισε η παπατζα.... ‘Είναι πολιτική του καταστήματος το νερό να είναι μόνο εμφιαλωμένο  ,ότι της βρύσης δεν είναι τόσο καλό και διαφορές άλλες βλακείες.’

Επειδή δε βγάλαμε άκρη  ζητήσαμε τον υπεύθυνο του καταστήματος..... Και εκείνος τα ιδία . Μόνο με την απειλή ότι θα φύγουμε έγινε κίνηση να μας φέρουν βρύσης.

Σε ερώτηση που κάναμε στην διπλανή παρέα που ήταν ξένοι τουρίστες,  μας είπαν ότι είχαν μείνει και αυτοί έκπληκτοι και ότι πέρυσι που είχαν ξαναέρθει δεν τους έτυχε κάτι παρόμοιο.

Και το κορυφαίο τις υπόθεσης: το εμφιαλωμένο νερό που έφερε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Έτσι λοιπόν βγαίνει το όνομα και οι φήμες για μολυσμένα νερά στον τόπο μας, που όλοι ξέρουμε ότι δεν υφίστανται και προσπαθούμε να τα διαφυλάξουμε έτσι.

Κάποιοι θα πρέπει να βάλουν μυαλό γιατί στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι !!! 


















1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.