Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αυτά είναι παπαράτσι: Καυτό μοντέλο «καβαλάει» και φιλάει διάσημο ποδοσφαιριστή!


Όταν έχεις τέτοια γυναίκα κουκλάρα που παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, τι άλλο να θέλεις; Ενώ οι περισσότερες όταν πάνε παραλία θέλουν να ψηθούν με τις ώρες στην ξαπλώστρα, να διαβάσουν τα περιοδικά τους και να μιλήσουν στο κινητό με καμιά δεκαριά άλλες φίλες ώστε να μεταφέρουν τα «καυτά» νέα της αμμουδιάς, εκείνη απλά κάνει κάτι διαφορετικό!

Πλησιάζει τον αγαπημένο της και τον καβαλάει! Του την πέφτει δηλαδή κανονικά στην ξαπλώστρα! Η Lena Gercke Τουρλώνει τα οπίσθια της και αρχίζει τον γερμανό παίκτη της Ρεάλ, Shami Kedhira στα γλωσσόφιλα! Άντε τώρα να σαι παραδίπλα και να τους βλέπεις και να ετοιμάζεσαι να βουτήξεις στη θάλασσα! Λιώνεις ή δεν λιώνεις ακίνητος; Καθώς με τέτοια… φουντωμάρα άμα σηκωθείς θα γίνεις θέαμα…




Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.