Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Παπαράτσι: Σύντροφος διάσημου μοντέλου χαϊδευεται στην παραλία! (pics)

Εκείνη κάνει διακοπές για να χαλαρώσει από μία σκληρή και κουραστική χρονιά… Κι εκείνος δεν κρατιέται και προσπαθεί να τοποθετήσει το μόριό του στη σωστή θέση.
Και ο παπαράτσι που σκάει δίπλα τρελαίνεται καθώς δεν έχει εκείνος το καρέ αλλά συνάδελφος του. Τι κι αν ο τύπος που προσπαθεί να το…παρκάρει είναι μαζί της έξι χρόνια; Έχει ορμές και δε μπορεί να τις συγκρατήσει…Λογικό…Το κορίτσι είναι τούμπανο...


Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret Candice Swanepoel φαίνεται ότι πέρασε απολαυστικές στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της Hermann Nicoli, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια. Τόσο απολαυστικές που κάνει τον τυπάκο να μη σταματά να την γουστάρει και να το…δείχνει και σε δημόσιο χώρο. Λογικό. Έχει αγαλματένιο κορμί, για απόλυτες αμαρτίες…Τι να πει κανείς. Τον δικαιολογώ…απολύτως!!!!







Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.