Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σοκ: Δείτε τις πρώτες εικόνες απο το sex tape 47χρονης ηθοποιού και μητέρας δύο παιδιών!!!


Αυτό κι αν είναι προκλητικό. Αυτό κι αν είναι σοκαριστικό. Στο κρεβάτι σου κάνε ότι θες αλλά κράτησε το για το κρεβάτι σου. Φαίνεται ωστόσο πώς στην Αμερική το να κάνεις sex tape είναι ένας σίγουρος τρόπος για να γίνει γνωστή. Έτσι και η πρωταγωνίστρια της reality σειράς «Οι νοικοκυρές του New Jersey», Danielle Staub.

Το κορίτσι αυτό το σιτεμένο πριν βγει στο «γυαλί», γύριζε σπίτι της ταινίες και μάλιστα ακατάλληλου περιεχομένου.Μια τέτοια ταινία έπεσε στα χέρια των ανθρώπων του ανδρικού περιοδικού «Hustler» και κυκλοφόρησε επίσημα πρίν μερικές μέρες. Η 47χρονη Staub είναι μητέρα δύο παιδιών και από τα αμερικανικά showbiz blog χαρακτηρίζεται ως το πιο μισητό πρόσωπο των τηλεοπτικών reality.Ήδη κυκλοφόρησαν μερικά καρέ από το εν λόγω βίντεο.
Πάρτε μια πρώτη γεύση!!!














Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.