Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς πρωινό… μένει ο ΑΝΤ1 – Ματαιώθηκε οριστικά… λόγω κρίσης


Κυκλοφορούσε ως φήμη, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η περσινή σαιζόν, και όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί! Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού είναι πλέον παρελθόν…  
λόγω κρίσης!

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης που ξεκινάει την εκπομπή του στις 07:00 το πρωί… θα είναι «αναγκασμένος» να κάθεται άλλη μια ώρα (μέχρι τις 11:00) και θα συνεχίζει την ενημερωτική του εκπομπή! Η γνώμη του Παπαδάκη; Σίγουρα θα είναι χαρούμενος, αν και θα κουράζεται περισσότερο, αφού θα έχει περισσότερο χρόνο για τα θέματά του και τους καλεσμένους του!

Ένα σενάριο που είναι απλά σενάριο… προς το παρόν(!) αναφέρει ότι μετά τον Γιώργο Παπαδάκη θα παίρνει την σκυτάλη η Λίτσα Πατέρα με δική της εκπομπή αστρολογικού περιεχομένου και αμέσως μετά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μια εκπομπή μαγειρικής!

Καταλαβαίνετε τι νεύρα θα έχει η Χρηστίδου!!!!






Πηγή:lay-out

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.