Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Νανά Καραγιάννη: Η μεγάλη μάχη με τη νευρική ανορεξία! Δείτε φωτογραφίες που σοκάρουν...

Η Νανά Καραγιάννη το τελευταίο διάστημα παλεύει με την ύπουλη ασθένεια της νευρικής ανορεξίας και σοκάρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο facebook που την δείχνουν να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μια άλλη Νανά βλέπουν οι φίλοι και οι γνωστοί της. Με το ίδιο χαμόγελο αλλά τόσο διαφορετική...






Η Νανά είναι πολύ αγαπητό παιδί και όλοι μας ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Ελπίζουμε η αισιοδοξία που έχει μέχρι σήμερα να της δώσει την δύναμη που χρειάζεται για να το παλέψει έτσι όπως πρέπει. “Είμαι μια χαρά. Νιώθω ψυχολογικά πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολύ διαφορετικά όπως και τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε”, έγραψε η ίδια στο πριν από λίγες μέρες στο group της στο facebook. Της το ευχόμαστε!














Πηγή:markostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.