Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Προβής: Έχω στοιχεία πως το πρόβλημα ήταν πριν την εμφιάλωση.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Προβής επικαλείται μετρήσεις που έκανε σε διαπιστευμένο εργαστήριο και δείχνουν πως το νερό που ερχόταν στο εμφιαλωτήριο του είχε πρόβλημα χωρίς όμως να πιστεύει ότι το θέμα είναι γενικα στο νερό του Λουτρακίου.
Άλλωστε στη χθεσινή του ομιλία πάνω κάτω το ίδιο είχε υποστηρίξει και ο Γ. Μαρίνης που είχε μιλήσει για σοβαρότητα και συνεχείς ελέγχους στο νερό που δίνεται στα εργοστάσια. Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως υπάρχουν φόβοι πως για όλα ευθύνεται ο αγωγός που μεταφέρει το νερό από την πηγή στα εργοστάσια εμφιάλωσης. 

Παράλληλα ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ζήτησε από τη δημοτική αρχή να χειρίζεται με περισσότερη σοβαρότητα το θέμα του νερού ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες. 



Πηγή:ekoritnhos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.