Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Κ. Φαρμάκη ζητάει 100.000 ευρώ σε αγωγή!!!



Η πρώην βουλευτής Κ. Φαρμάκη έστειλε αγωγή στον δημοσιογράφο Φ. Νικολακόπουλο ζητώντας του 100.000 ευρώ
για κάποια δημοσιεύματα καθαρά πολιτικού περιεχομένου και κριτικής! Πολύ περισσότερο όταν αναφέρθηκαν πραγματικά γεγονότα!

Ομολογούμε ότι δεν έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους αγωγή ξανά στο παρελθόν για κείμενα και σχόλια πολιτικού περιεχομένου. Ο Φ. Νικολακόπουλος έχει βρεθεί στα δικαστήρια τα τελευταία 15 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία αρκετές φορές για κείμενα που άσκησε πραγματικά καυστική-  αυστηρή κριτική σε κάποια θέματα και ΔΕΝ καταδικάστηκε ΠΟΤΕ! Έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Τώρα η Κ. Φαρμάκη ζητάει 100.000 ευρώ από τον ίδιο για κείμενα πολύ πιο light από αυτά που γράφει!!! Προφανώς η κα Φαρμάκη δεν είχε συνηθίσει την κριτική ως πολιτικό πρόσωπο που ήταν! Anyway (χαρακτηριστική φράση της Κ. Φαρμάκη που σχολιάστηκε και από τους «Ράδιο Αρβύλα»)…ραντεβού στα δικαστήρια!





Πηγή:http://korinthiannews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.