Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αν καταψηφιστούν τα μέτρα, πάμε σε άτακτη χρεοκοπία!



Ο υπουργός κατά την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού που ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής είπε
«Υπάρχει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης και στηρίζεται από την Βουλή γιατί έχει ως εθνικό στόχο το άλμα προς τα εμπρός. Πολλοί λιποψυχούν γιατί θεωρούν ότι δε θα τα καταφέρουμε και άλλοι το επιδιώκουν» και πιο κάτω πρόσθεσε «Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Ένα λάθος στις επιλογές μας οδηγεί την χώρα σε άτακτη χρεοκοπία και εκτός ευρωζώνης με απρόβλεπτα δινά για την χώρα. Δεν είναι εκβιασμός είναι πραγματικότητα αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα».
Πάντως, ο υπουργός εκτίμησε πως αν και στις επερχόμενες ψηφοφορίες οι βουλευτές «θα κληθούν να πάρουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην ιστορία του κοινοβουλίου, είμαι σίγουρος ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».






Πηγή:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.