Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΘΜΙΑ:Με το σταγονόμετρο ο γιατρός


Χωρίς τον αγροτικό τους ιατρό έχουν μείνει τα ίσθμια και η ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα.
Οι τεράστιες ελλείψεις στον χώρο της υγείας και στο νομό σε επίπεδο ιατρικού προσωπικού έχει προκαλέσει αναστάτωση αφού οι διοικήσεις πασχίζουν με το υπάρχον προσωπικό να καλύψουν τις μεγάλες και ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες της υγείας. «Θύμα» αυτής της προσπάθειας είναι και η αγροτική ιατρός των Ισθμίων η οποία από καθ εκάστην που βρισκόταν στο αγροτικό ιατρείο της Περιοχής πλέον το επισκέπτεται βία 2 φορές την εβδομάδα.
   «Η αγροτική μας γιατρός καλύπτει ανάγκες στο νοσοκομείο στο κέντρο υγείας Λουτρακίου και στο ΚΑΦΚΑ, πλέον έρχεται σ εμάς μια το πολύ δύο φορές την εβδομάδα, όταν έρχεται δύο δε κάνουμε πανηγύρι! Η γιατρός είναι απαραίτητη για την ευρύτερη περιοχή για τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη αφού γράφει φάρμακα. πολλοί μάλιστα έρχονται εδώ και από άλλες περιοχές αφού δεν έχει μεγάλη κίνηση και εξυπηρετούνται πιο άμεσα. Τώρα έχουμε τεράστιο πρόβλημα» θα πει στο ΣΗΜΕΡΑ ο τοπικός πρόεδρος Παναγιώτης Σπανός.
   Λύση προς το παρόν στο πρόβλημα δεν διαφαίνεται δεδομένου ότι οι ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό δεν καλύπτονται αλλά τουναντίον αυξάνονται. οι κάτοικοι των Ισθμίων και της ευρύτερης περιοχής αναγκάζονται να συμβιβαστούν και να σωρεύονται στο αγροτικό ιατρείο αυτή τη μια φορά που έρχεται η γιατρός την εβδομάδα .








Πηγή:.korinthiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.