Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Χωρίζει ο Γ.Παπανδρέου;;;


Τα χτυπήματα για τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό,αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά το ζευγάρι βιώνει μεγάλη κρίση στο γάμο του και μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,τα πρώτα μαύρα σύννεφα στο γάμο τους  έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά την περίοδο που έπαψε να είναι πρωθυπουργός.
Μάλιστα, άνθρωποι απο το στενό τους περιβάλλον,ισχυρίζονται πως η τελευταία προσπάθεια για να σώσουν το γάμο τους έγινε πρίν από λίγες ημέρες στο Βερολίνο,όπου ο Γ.Παπανδρέου αποδοκιμάστηκε απο Έλληνες στο εστιατόριο που βρισκόταν με την Άντα.Η εμφάνιση της Άντας στο Βερολίνο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού δεν θύμιζε σε τίποτα την κομψή κυρία που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους. Είναι η κακή της ψυχολογία που αντανακλάται;;
Πάντως, στενοί φίλοι του ζευγαριού επιμένουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και μάλλον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.






Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.