Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ - ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ Μαγεία! Στα χρόνια της... αθωότητας πιο καυτές από ποτέ!

Ας ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και ας γεμίσουμε τη μνήμη μας με εικόνες που... ξεσηκώνουν!!! Αξίζει ο "κόπος" χωρίς καμιά αμφιβολία!


Δύο σούπερ αισθησιακές Ελληνίδες πρωταγωνιστούσαν από κοινού σε τηλεοπτική σειρά και το κοινό έμενε με το στόμα ανοιχτό. Άβγαλτες τότε, έκαναν τα πρώτα τους βήματα προς τέρψη των τηλεθεατών. Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Κατερίνα Μουτσάτσου σε ένα βίντεο που δεν θα αντέξεις να δεις μόνο μία φόρα!

Το 1996 τα δύο κορίτσια συμμετείχαν στο σίριαλ του Νίκου Μαστοράκη με τίτλο "Χωρισμένοι με παιδιά". Η Κατερίνα Μουτσάτσου παρουσιάζει το τραγούδι της στη φίλη της, Ζέτα. Τα εγκεφαλικά απανωτά!!!

Απολαύστε ένα συλλεκτικό βίντεο που θα σας κάνει να αισθανθείτε τυχεροί, έστω και για λίγο(!), που έπεσε στην αντίληψή σας η συγκεκριμένη... ανάρτηση:





Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.