Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ξέρουν καλύτερα τη μηχανή του αυτοκινήτου … από το όργανό τους !


Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στην Αγγλία εννέα στους δέκα άντρες ξέρουν πολύ καλύτερα την «ανατομία» της μηχανής ενός αυτοκινήτου από την ανατομία των γεννητικών τους οργάνων… Ας ελπίσουμε μόνο ότι οι Ελληνες ξέρουν καλύτερα το πέος τους σε σχέση με το αμάξι τους.


Η έρευνα αποκάλυψε λοιπόν οτι μόνο οι μισοί από τους ερωτηθέντες (1500 στο σύνολο) μπορούν και αναγνωρίζουν σημαντικά σημεία στα γεννητικά τους όργανα. Μάλιστα μερικοί απάντησαν πως τα όργανα που παράγουν το σπέρμα βρίσκονται στο αυτί!


Αρκετοί δεν γνώριζαν τις βασικές αιτίες για τη στυτική δυσλειτουργία ή ποια είναι τα συμπτώματα των αφροδίσιων νόσων. Πάντως το 90% των ερωτηθέντων ήξερε που βρίσκεται το ψυγείο στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Από την άλλη το ένα τρίτο απάντησε ότι τα στενά τζιν επηρεάζουν τη στύση και ένας στους δέκα είπε ότι ο συχνός αυνανισμός κάνει κακό.

Ο σεξολόγος και γιατρός Tom Brett σχολίασε την έρευνα λέγοντας: «Ολοι ξέρουμε πως δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους άντρες είναι η σεξουαλική ζωή και το αυτοκίνητο. Αν το αμάξι δεν λειτουργεί καλά τότε οι περισσότεροι άντρες νιώθουν τη σιγουριά ότι μπορούν να το διορθώσουν. 

Οταν όμως πρόκειται για τα δικά τους «υδραυλικά» τότε οι άντρες δεν μπορούν τόσο εύκολα να εντοπίσουν το πρόβλημα. Συνήθως νιώθουν ντροπή και βάζουν το κεφάλι στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο»

Τέλος σύμφωνα με την ερεύνα ένας στους δέκα θεωρεί ότι ο ζεστός καιρός και τα καυτερά φαγητά μπορούν να επηρεάσουν τη στύση!




Πηγή:69magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.