Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ Η χορογράφος του Dancing στις πιο καλοκαιρινές πόζες της!

Η Άννα Πολύζου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο "Dancing with the Stars".


Κάθε Κυριακή συντροφιά με τον παρτενέρ της, Κώστα Κρομμύδα, προβάλλει τις χορευτικές της ικανότητες εντυπωσιάζοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πέρα από το ταλέντο της στο χορό η Άννα μας έχει εντυπωσιάσει και με το καλλίγραμμο κορμί της! Για το λόγο αυτό ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της με μπικίνι!

Αναμφισβήτητα διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλοί, ενώ οι κοιλιακοί της "βγάζουν" μάτι. Σίγουρα δίνει σκληρό αγώνα με τη γυμναστική, αφού δύσκολα μπορεί κάποια να αποκτήσει τα σφριγηλά οπίσθια της.

Ο ανδρικός πληθυσμός κάθε Κυριακή απολαμβάνει το κορμί λαμπάδα, ενώ με το νάζι και την τσαχπινιά που διαθέτει έχει καταφέρει να μετατραπεί σε ένα "καυτό" θηλυκό που πολλοί άνδρες θα έδιναν τα πάντα για να έχουν στο πλευρό τους.


















Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.