Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σάσα Σταμάτη: «Δεν φορώ εσώ-ρουχ@ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά» [video]


Η εκπομπή "Πρωινό Mou" σχολίασε την Anne Hathaway, που εμφανίστηκε χωρίς εσώ-ρουχ@ και οι παπαράτσι κατέγραψαν το επίμαχο σημείο!

Η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως όταν κάποια φορά βραδινή τουαλέτα δεν πρέπει να φορά εσώ-ρουχ@ και η ίδια τόνισε πώς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν φορά τίποτα...
«Σε κάποια φορέματα δεν πρέπει να φοράς βρ@κί... τουαλέτες πάνε δίχως εσώ-ρουχ@» είπε η Σάσα Σταμάτη! «Πρωτοχρονιά ρεβεγιόν δεν φορώ τίποτα... Πρωτοχρονιά που είσαι total glamorous δεν φοράς τίποτε». Οι υπόλοιποι της παρέας αντέδρασαν κυρίως οι άντρες... Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν μπορούσε να το χωνέψει, είπε στον Ουγγαρέζο: «Σου είπε δεν φοράει τίποτε... είναι ξεβρ@κωτη... δηλαδή στην κοπή της πίτας είσαι τσ*τσ*δη»! Και πρόσθεσε ο Λιάγκας: «Μάθαμε ότι η Σάσα δεν φορά δυο φορές το χρόνο εσώ-ρουχ@, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά»!


gossip-tv.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.