Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Κουκουλοφόροι με ρόπαλα εισέβαλαν σε λύκειο εν ώρα μαθήματος


Πρωτοφανές περιστατικό για τα Ελληνικά δεδομένα,σημειώθηκε το πρωί σε λύκειο της Ν.Μάκρης.Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ώρας σχολικής διδασκαλίας ,τρείς κουκουλοφόροι με ρόπαλα στα χέρια...



 εισέβαλαν σε σχολική αίθουσα και μπροστά στους έκπληκτους μαθητές και στην καθηγήτρια άρχισαν να σπάνε κάδρα και να χτυπάνε με δύναμη τα θρανία ουρλιάζοντας.Μαθητές και καθηγήτρια υπέστησαν σοκ.Οι τρείς κουκουλοφόροι στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Η αστυνομία λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στα ίχνη τριών μαθητών ,οι οποίοι κινδινεύουν να μείνουν στην ίδια τάξη από απουσίες,οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τα ρούχα που φορούσαν και τον σωματότυπό τους και στη συνέχεια παραδέχτηκαν και η ίδιοι την πράξη τους.Το σχολικό συμβούλιο δεν φαίνεται πάντως μέχρι στιγμής να έχει ζητήσει την δίωξή τους.

planet-greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.