Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομικοί Κορινθίας: Το κέντρο αλλοδαπών μας διέλυσε

H πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων έστειλε επιστολή στον υπουργό δημόσιας τάξης κ.Δένδια,
με την οποία του επισημαίνει τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου, μετά την λειτουργία στο πρώην 6ο Σύνταγμα Πεζικού του κέντρου κράτησης αλλοδαπών.Η ομοσπονδία μεταφέρει τις θέσεις των αστυνομικών υπαλλήλων της Κορινθίας που βιώνουν το πρόβλημα και έχουν φτάσει στα όρια τους.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 800/6/22α

Κύριε Αρχηγέ,

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας λάβαμε το επισυναπτόμενο υπ’ αριθ. 301/5/12-ια από 09/01/2013 υπόμνημα με θέμα: «Αποτροπή κινδύνων κατά την εκτέλεση Υπηρεσίας στο Υ.Φ.ΕΚ.Α. και αποδιοργάνωση της Α.Δ. Κορινθίας».

Η Ε.Α.Υ. Κορινθίας αναφέρεται σε όλα εκείνα τα ζητήματα που προκύπτουν από τη λειτουργία του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. και προτείνει μια σειρά λύσεων και παρεμβάσεων.

Κύριε Αρχηγέ,

Η σοβαρότητα των προβλημάτων που καταγράφονται στο υπόμνημα για το συγκεκριμένο χώρο κράτησης μεταναστών, απαιτεί άμεση και θετική αντιμετώπιση.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας





moriasnews.gr/














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.