Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ξανά σε λειτουργία το «Mall» από χθες τις 10:30 το βράδυ-Το χρονικό της έκρηξης(ΒΙΝΤΕΟ)



Σε νεώτερη ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το «The Mall Athens»,
αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκαν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, όλες οι προβλεπόμενες έρευνες και διαδικασίες, που αφορούσαν στον άμεσο χειρισμό του συμβάντος.
Αναφορικά με τα δύο μέλη της υπηρεσίας ασφάλειας που τραυματίστηκαν ελαφρά, έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους.
Σχετικά με το εσωτερικό του κτιρίου, σημειώθηκαν υλικές ζημιές περιορισμένης κλίμακας μόνο στο επίπεδο 1. Στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί ενδελεχής έλεγχος και όλοι οι χώροι του κτιρίου είναι απόλυτα ασφαλείς.
«Στο πλαίσιο αυτό, το εμπορικό κέντρο θα επανέλθει σε ομαλή επιχειρησιακή λειτουργία από χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 22.30» καταλήγει η ανακοίνωση.


ΒΙΝΤΕΟ-Το χρονικό της έκρηξης
Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στο Mall όπως ήταν φυσικό μονοπωλεί την επικαιρότητα. Είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει και τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις αρχές μετά από ένα τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.