Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αποχώρηση - Σοκ από τον Alpha! Για ποια TV persona... "σφύριξε κι έληξε"; [φωτο]




Η μεταγραφή της στο κανάλι προκάλεσε μεγάλο ντόρο, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί η ξαφνική αποχώρησή της! Η εντυπωσιακή ξανθιά TV persona πληροφορήθηκε ότι ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με τη Reallife...


Εκτός Alpha, και η Εύα Καϊλή εδώ και λίγες μέρες. Η Εύα κατείχε την θέση της υπεύθυνης Διεθνών Σχέσεων του ομίλου Κοντομηνά, ενημερώθηκε πως η συνεργασία ολοκληρώνεται και πως ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες της. Η απόφαση της διοίκησης εντάσσεται στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των εξόδων και πιο συγκεκριμένα της μισθοδοσίας στελεχών.

Κάθε μέρα και μί αλλάγη στον Alpha, που όπως φαίνεται κινείται στα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Ήδη έχουν ξεκινήσει πρώτες επαφές με την διοίκηση κυρίως όσον αφορά στα μεγάλα συμβόλαια. Βίκυ Χατζηβασιλείου, Λάκης Λαζόπουλος, Ναταλία Γερμανού αλλά και Ελένη Μενεγάκη θα δουν τον μισθό τους να μειώνεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα News. Μαζί με τις επαφές και τις πρώτες διευρευνητικές συζητήσεις άρχισαν και οι πρώτες γκρίνιες. 

'Οσον αφορά στο τρέχον πρόγραμμα του σταθμού, ο "Αδύναμος Κρίκος" με τον Νίκο Μουτσινά ετοιμάζεται να βγει τον Μάρτιο κι αυτός βέβαια με πολλά προβλήματαν που ελπίζουν να ξεπεραστούν, αλλά μερικά πολυδιαφημισμένα project θα πάνε για του χρόνου. Μέσα σε αυτά, η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και η εκπομπή της Ζέτας Δούκα. Για φέτος, σκέφτονται ένα νέο δραματοποιημένο ριάλιτι όπως οι "Οικογενειακές Ιστορίες" ενώ το καθημερινό "Κάτι Ψήνεται" θα πάει μέχρι τέλος σεζόν με νέα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.