Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Spa



Σφίγγει η θηλιά στα οικονομικά της Λουτράκι Α.Ε. ύστερα από την δέσμευση των τραπεζικών της λογαριασμών που έκανε η ''Αλέξανδρος Tεχνική'' στις τράπεζες Εθνική,ΑLPHA και Eurobank...



και το μπλοκάρισμα του δικαιώματος είσπραξης από επιστροφή ΦΠΑ.

Στους λογαριασμούς αυτούς όπως  ενημέρωσε το Lb, ο οικονομικός διευθυντής της Λουτράκι Α.Ε. Χρήστος Παύλου δεν υπάρχουν λεφτά και την συγκεκριμένη στιγμή δεν επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου που είναι ανοικτό και δουλεύει κανονικά καθώς η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι η μισθοδοσία του Ιανουαρίου προς το προσωπικό.

Στο άμεσο μέλλον όμως θα υπάρξει πρόβλημα και ελπίδα όλων είναι να βρεθεί μια λύση στην αποδεδειγμένα μεγάλη οφειλή που υπάρχει στην εταιρεία ''Αλέξανδρος Τεχνική'' και οι πληροφορίες λένε για πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η πρόθεση του εργολάβου δεν είναι να κατασχέσει το νέο υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο αλλά να πάρει τα λεφτά του, έστω λίγα-λίγα και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό αν και πρέπει να αντιληφθούμε την πολύ μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, πόσο μάλλον τον ήδη υπερχρεωμένο δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων..







Πηγή:loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.