Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Απίστευτοι διάλογοι: Νέα κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Βενιζέλος: Είστε χυδαίο υποκείμενο… Η ντροπή του κοινοβουλίου!



Και να πεις ότι η πανσέληνος δεν πέρασε. Πέρασε βρε παιδιά και απ’ ότι φαίνεται σε κάποιους άφησε άσχημες στιγμές και ξέσπασαν χθες στην προανακριτική.
Και ενώ θα έπρεπε να σταθούμε στο τι γίνεται στην προανακριτική, ασχολούμαστε με τους επικούς σημερινούς καυγάδες των βουλευτών. 
Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου, έκανε παρατήρηση στον κ. Βενιζέλο γιατί καθόταν σταυροπόδι, λέγοντάς του πως αυτό είναι ασέβεια προς την επιτροπή. «Έλεος πια» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σας παρακαλώ όταν μου απαντάτε κατεβάστε το πόδι σας…
Ευάγγελος Βενιζέλος: Η επανάληψη της ερώτησης είναι βασανισμός  βάση απόφασης τους ευρωπαϊκού δικαστηρίου και εσείς είστε θηλυκός Ιαβέρης…. Εδώ δεν είμαστε group therapy!!!
Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κοιτά, χωρίς να πει λέξη και ο κος Βενιζέλος συνεχίζει: «αυτό στη μουσική λέγεται παύση ενός τετάρτου…. Η Βουλή κα  Κωνσταντοπουλου δεν είναι ιδιόρρυθμη μονή αλλά κοινοβιακή»
Λίγο αργότερα αίματα άναψαν ξανά με τον κύριο Βενιζέλο να απευθύνεται στην κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντάς της: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».
Αναφερόμενη στη σημερινή κατάθεση του κυρίου Βενιζέλου στην επιτροπή, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως ο πρόεδρος ου ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε σε καμιά από τις ερωτήσεις που του έθεσε και σε όσες από αυτές απάντησε έπεσε σε αντιφάσεις, χρησιμοποιώντας, παράλληλα ύβρεις εναντίον της για να ξεφύγει!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.