Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΔΕΡΒΕΝΙ: Τι ακριβώς «τρέχει» με τον 63χρονο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη;




Αυτό το οποίο προκάλεσε εντύπωση είναι η ομολογία του 63χρονου στις αρχές,
ότι δεν κατάλαβε ότι χτύπησε το μικρό κορίτσι, άκουσε ένα θόρυβο και νόμισε ότι παρέσυρε κάδο απορριμμάτων!!! Η ομολογία του αυτή έχει σοκάρει τις αρμόδιες αρχές αλλά και τους συγγενείς του ανήλικου κοριτσιού.



Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν τρεις εκδοχές:

1. Πρώτη περίπτωση ο οδηγός να ήταν υπο την επήρεια αλκοόλ και να ήταν τόσο «σουρωμένος» που να μην αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε άνθρωπο και να θεώρησε ότι παρέσυρε κάδο απορριμμάτων όπως ανέφερε! Οπότε σε αυτή την περίπτωση η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και προκλήθηκε και σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

2. Η άλλη περίπτωση είναι να κατάλαβε πολύ καλά ότι παρέσυρε άνθρωπο αλλά προτίμησε να τον αφήσει αβοήθητο στο δρόμο και να πάει στο σπίτι του για να αποφύγει τις τυχόν ευθύνες! Και σε αυτή την περίπτωση η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική για εγκατάλειψη ατόμου σε τροχαίο ατύχημα που ήταν εμπλεκόμενος ο ίδιος!

3. Τρίτη εκδοχή να μην ήταν μεθυσμένος αλλά και να μην αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε άνθρωπο!!! Θεωρούμε ότι αυτή η περίπτωση είναι η χειρότερη από όλες! Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός είναι ΕΝΤΕΛΩΣ επικίνδυνος για να κυκλοφορεί στο δρόμο. Με λίγα λόγια δεν πρέπει να πιάσει ξανά τιμόνι στα χέρια του γιατί αποτελεί δημόσιο κίνδυνο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.