Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δείτε τη Βικτόρια Μπέκαμ χωρίς εξτένσιον και με κοντά μαλλιά

Επιστροφή στα χρόνια της νεότητάς της…
Τότε που ακόμα ήταν άγνωστη, πραγματοποιώντας τα πρώτα της βήματα στη μουσική σκηνή, ως μέλος του Spice Girls, τη δεκαετία του ’90.

Η Βικτόρια Μπέκαμ θυμήθηκε τα νιάτα της και αποφάσισε να αλλάξει κούρεμα. Έβγαλε τα εξτένσιον και έκοψε τα μαλλιά της καρέ, όπως ακριβώς τότε που ήταν η Posh του νεανικού ποπ γκρουπ.


"Aγαπώ τα καινούργια μου μαλλιά, ευχαριστώ Τίνα Ούτεν" έγραψε η Βικτόρια και ανάρτησε την ακόλουθη φωτογραφία με την κομμώτριά της.

Τον τελευταίο καιρό η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας είχε υιοθετήσει ένα πιο θηλυκό λουκ, με μακριά κυματιστά μαλλιά.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τολμά να αλλάξει την κουπ της. Παλαιότερα, τα είχε κόψει ακόμα πιο κοντά, ενώ τα έχει βάψει από καστανά σε πλατινέ.






Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.