Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι… γκέι περιπέτειες του Μάικλ Ντάγκλας


Με το ένα μάτι βαμμένο, για να αναδεικνύει τη θηλυπρεπή πλευρά του, πόζαρε στο φακό για το εξώφυλλο του περιοδικού New York.

Κι αν αναρωτιέστε τι συνέβη στον Μάικλ Ντάγκλας και άρχισε ξαφνικά να μακιγιάρει το μισό του πρόσωπο, η απάντηση είναι απλή… Του συνέβη ο Λιμπεράτσε!
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται τον εκκεντρικό μουσικό, τη θρυλική περσόνα της αμερικάνικης σόουμπιζ, τον Λιμπεράτσε στην ταινία "Liberace: Behind the Candelabra".
Μεσουράνησε για τέσσερις δεκαετίες και απασχόλησε τα μέσα για το ιδιαίτερο lifestyle του. Αν και ό ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια την ομοφυλοφιλία του, παρόλ’ αυτά δεν είναι λίγες οι ιστορίες από τις σεξουαλικές του περιπέτειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μια εξ αυτών αφορά τη ζωή του με το σύντροφό του, Σκοτ Θόρσον, που στο φιλμ ενσαρκώνει ο Ματ Ντέιμον.
Οι δυο ηθοποιοί επιδίδονται σε πολλές ερωτικές σκηνές, τις οποίες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ, κατάφεραν να τις γυρίσουν με την πρώτη! Πώς ήταν όμως το φιλί με τον Ντέιμον;
Ο Ντάγκλας απαντά χαρακτηριστικά: "Μόλις δοκιμάσεις το πρώτο φιλί εξοικειώνεσαι… Με το Ματ δεν κάναμε πρόβες τις επίμαχες σκηνές, αλλά διαβάσαμε το σενάριο και για το λόγο αυτό δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου. Με την πρώτη της πετύχαμε!".
Τόνισε επίσης πως δεν ένιωσε στιγμή άβολα με τον "εραστή" του Ματ Ντέιμον, ενώ εκείνο που τον ενοχλεί αφάνταστα είναι τα κακόβουλα σχόλια από μερίδα του κόσμου, λόγω των ομοφυλόφιλων ενσταντανέ.
Στην ίδια συνέντευξη, ο 69χρονος Χολιγουντιανός σταρ αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του λάρυγγα και κατάφερε να βγει νικητής: "Νιώθω ότι η ζωή μου χρωστάει, μετά την περιπέτεια που πέρασα… Τώρα, τα πράγματα πάνε πολύ καλά για μένα, όσον αφορά τουλάχιστον τα επαγγελματικά μου. Νιώθω τέλεια που επέστρεψα στα στούντιο".
Να σημειωθεί πως πρόσφατα, η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εισήχθη εσπευσμένα σε ψυχιατρική κλινική, μιας και πάσχει από διπολική διαταραχή.




Πηγή:http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.