Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Νέα στοιχεία για την υπόθεση: Γιούχαραν τους δολοφόνους “του facebook” - Ομολόγησε η 24χρονη - Διαβάστε διαλόγους ντροπής!


Οι δυο συλληφθέντες πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη

Το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκαν στον ανακριτική και στον εισαγγελέα, η 24χρονη και ο 20χρονος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφαν από τη Γερμανία.

Συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να πλησιάσουν την 24χρονη και τον 20χρονο αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς.

«Σκότωσες το παιδί μας» φώναζαν οι συγγενείς του άτυχου 30χρονου στην νεαρή Ελληνίδα που κατηγορείται πως τον δολοφόνησε, ενώ ο πατέρας του άτυχου νεαρού προσπάθησε να χτυπήσει το περιπολικό που μετέφερε τους φερόμενους ως δράστες με τις γροθιές του.

Οι δυο συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία στη Δάφνη πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη ομολόγησε πως παγίδευσε τον 30χρονο άνδρα: «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε.

Το «ραντεβού θανάτου»

Είχαν στήσει ραντεβού θανάτου μέσω facebook στον 30χρονο γιο ενεχυροδανειστή.

Πιο συγκεκριμένα η 24χρονη πήγε σπίτι του για να γνωριστούν. Τότε ξαφνικά, εκείνη άνοιξε την πόρτα και μπήκαν μέσα οι συνεργοί της. Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό, πριν του κλέψουν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ!

Τι προκύπτει από τη δικογραφία ​​


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση μέσα από τη δικογραφία για τους δράστες. Αδίστακτοι και αμετανόητοι φαίνονται οι δράστες!

Τι δηλώνει η αδερφή του θύματος

Όπως αναφέρει η αδερφή του θύματος είχε προηγηθεί ένας τσακωμός μεταξύ του αδερφού της και της "γυναίκας αράχνης" όπως την περιγράφουν οι αστυνομικοί, το προηγούμενο βράδυ. Μετά τον τσακωμό όμως ξανατηλεφωνήθηκαν και είπαν να τα πουν σύντομα από κοντά.

Αυτή η συνάντηση έγινε στις 12/04 .. Η συνάντηση που του κόστισε τη ζωή.

Η φίλη της 24χρονης τα ήξερε όλα

Τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία μία φίλη της 24χρονης πήγε από μόνη της στην αστυνομία και αποκάλυψε το εγκληματικό σχέδιο της συμμορίας του facebook.

Όπως είπε, η φίλη της, της εκμυστηρεύθηκε ότι είχε γνωρίσει μέσω facebook το θύμα και αφού έμαθε την καλή του οικονομική κατάσταση αποφάσισε με τους "φίλους" της να μπουν στο σπίτι του και να τον ληστέψουν.

Επίσης η 24χρονη μετά τη δολοφονία είπε στη φίλη της πως είχαν κάνει και άλλες ληστείες και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση παρέλειψαν να πάρουν το κινητό του θύματος φοβόντουσαν ότι θα τους πιάσουν και έτσι θα έφευγαν στην Γερμανία.

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Συνέχεια μηνύματα και κλήσεις έκανε η 24χρονη στο θύμα πριν από τη δολοφονία του. Οι αστυνομικοί από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας να "δέσουν" την πορεία της 24χρονης από το σπίτι της στο σπίτι του θύματος το μοιραίο μεσημέρι.

Επίσης, ένας από τους δράστες που διέφυγε στη Γερμανία φέρεται να λέει ότι όσο ήταν στην Ελλάδα είχε χάσει τον ύπνο του αλλά από όταν πήγε στην Γερμανία κοιμάται... ήσυχος!



Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα από τον διάλογο που έχει:



- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ; ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕ, ΑΠ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΕΔΩ ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.



- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ



- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 'Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΦΩΤΚΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΟΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΓΥΡΩ, ΙΙΙ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΟΡΕΥΑ, ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΟ DUTY SHOP ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ.



Σε μια άλλη τηλεφωνική επικοινωνία, ο ίδιος από την Γερμανία, ομολογεί ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο και μάλιστα της λέει ότι είδε στον ύπνο του το θύμα.

Αυτό όμως που φαίνεται να τον ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο είναι αν η γυναίκα με την οποία συνομιλεί τον αγαπάει ακόμα....



- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΑΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ; Μ' ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.



- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ



- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Μ ΑΓΑΠΑΣ;



- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!



- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΚΑΙ Σ' ΑΡΕΣΩ;









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.