Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ:Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΡΏΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Την παραίτησή του φαίνεται ότι προτίθεται να υποβάλλει κατ’ αρχάς από την υπηρεσία ύδρευσης
ο Πρόεδρος της τοπικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων Σωτήρης Λημνιώτης μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν δύναται να αντέξει την δικαιολογημένη πίεση των κατοίκων κυρίως των οικισμών της πόλης που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την παροχή του νερού.

Ο κ Λημνιώτης με αυτή την κίνησή του η οποία ενδέχεται να εξελιχθεί και σε ολοκληρωτική παραίτηση από την θέση του Προέδρου, αντιδρά σύμφωνα με πληροφορίες στην εγκατάλειψή του από την δημοτική αρχή η οποία τον άφησε μόνο χωρίς την παραμικρή αρωγή σε προσωπικό και υλικό να διαχειριστεί το πρόβλημα της ύδρευσης.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθήκοντα υπευθύνου ύδρευσης θα αναλάβει ο Αντιδήμαρχος κ . Δ. Δέδες, ο οποίος να θυμίσουμε ότι προ 6μήνου είχε δηλώσει με περισσή βεβαιότητα ότι για φέτος δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το νερό.





e-istos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.