Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ (ΦΩΤΟ)



Μετά από πολλές καταγγελίες αναγνωστών μας σχετικά με την κατάσταση των δημόσιων τουαλετών στο παραλιακό πάρκο,
το lcitynews χθες επισκέφθηκε τον   χώρο και πραγματικά αυτό που αντικρίσαμε ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΟ για την τουριστική εικόνα της πόλης.

Ενώ το κτίριο από έξω φαίνεται καθαρό και φρεσκοβαμμένο  , μπαίνοντας  μόνο στις ανδρικές τουαλέτες  (γιατί οι άλλες ήταν κλειδωμένες) είδαμε σπασμένες λεκάνες , πόρτες ξεχαρβαλομένες , κλειδαριές σπασμένες , λάμπες φωτισμού ανύπαρκτες και γενικά μια κατάσταση που το λιγότερο που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος είναι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ.
Να υπογραμμίσουμε εδώ , ότι τα δημοσιά ουρητήρια της πόλης, έχουν 3 πόρτες , μια για τους άνδρες μια για τις γυναίκες και μια για τα ΑΜΕΑ, εκ των οποίων μόνο η ανδρική  πόρτα είναι ανοιχτή.
Δηλαδή αν κάποιος δεν είναι γένους θηλυκού δεν μπορεί να ουρήσει ;;;
Γιατί οι υπόλοιπες πόρτες είναι κλειστές αρμόδιε αντιδήμαρχε;;;
Και το βράδυ τι γίνεται αν κάποιος θελήσει να πάει;; Μάλλον δεν πάει...
Σίγουρα θα μου πείτε ,ότι τις κλειδώνουμε για τις προστατεύσουμε, αλλά ποιο είναι λοιπόν το νόημά τους , αφού είναι κλειδωμένες;
Δεν έχουμε λεφτά να τις φτιάξουμε , θα μου πείτε από την άλλη, για να τις προφυλάξουμε με κάποιο τρόπο,όμως έχουμε λεφτά  να δίνουμε- 15.000 ευρώ για το καραβάκι που καθάριζε την θάλασσα ;

Αυτή είναι η τουριστική πόλη που θέλουμε; 

Δείτε τις εικόνες που συναντήσαμε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.