Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Προμηθέας: Ηγετική παρουσία Λόη στο προχθεσινό ΔΣ, κάποιοι συνεχίζουν να εκτίθενται!!!

Στο κενό έπεσαν η καταγγελία της κας Καλλίρη εναντίον του Προέδρου του Προμηθέα αλλά και η πρόταση μομφής του κου Μίχα.
Με αρκετά στοιχεία που αυτός παρέθεσε αντέκρουσε όσα του καταλόγισαν περνώντας για πρώτη φορά στην αντεπίθεση.
Είναι προφανές
πως το ποτήρι ξεχείλισε για τον Πρόεδρο και τη στωικότητα του. Λίγο η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος, λίγο η στήριξη του κόσμου στις προσπάθειες του αλλά και η προφανής αγανάκτηση του στην παρεμπόδιση της λειτουργίας των τμημάτων από μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, οδηγούν στην εμφανή πλέον αλλαγή τακτικής.
Ο Δήμαρχος παρέστη στο συμβούλιο πράττοντας το προφανές, στηρίζοντας δηλαδή τον κ. Λόη θέτοντας τον έτσι σε θέση ισχύος. Τον κάλυψε πλήρως και για το "ταξιδάκι αναψυχής στη Ρωσία" -τάδε έφη Χρήστος Μίχας- δηλώνοντας πως λόγω αδυναμίας του να παραστεί ο ίδιος πήγε ο κ Λόης.
Όσοn αφορά τώρα το συμβούλιο καθεαυτό....τι να πούμε πια. Η κα Καλλίρη όπως πάντα θέλει να λειτουργούν τα τμήματα αλλά διαφωνεί σχεδόν με όλα όπως και με την παρουσία και το ρόλο του κου Οικονόμου όπως και του κου Μαυρόπουλου. Θεωρεί πως αυτή θα πρέπει να κάνει λέει την επιλογή των καθηγητών και όχι ο αρμόδιος κ.Οικονόμου! Επίσης δήλωσε ότι ο κος Μαυρόπουλος δεν είναι αρχιμουσικός αλλά μαέστρος!
Τώρα εμείς τι θέλετε να σχολιάσουμε επ΄αυτού? Επίσης η Φιλαρμονική δια στόματος κ. Κακούρου και κ. Μουζάκη είναι υποχρεωμένη να παρελαύνει και στους Αγίους Θεοδώρους και γενικότερα όπου βαρούν το ντέφι να χορεύει!
Κάτι καλλιτεχνικά που πήγαν να απασχολήσουν το συμβούλιο για το πως μπορεί αυτό να γίνει αν δεν υπάρχει απαρτία αλλά και άλλα σχετικά τα αφήνουμε γιατί ανατριχιάζουμε με όσα ακούστηκαν!
Και όπως σε ένα γνήσιο συμβούλιο του Προμηθέα αρμόζει, είχαμε θέμα και για την Εκτός Αθηνών. Δεν πήγαν βέβαια καλά τα πράγματα για την πλειοψηφία ούτε και εδώ καθώς μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, ο ένας έδωσε τον άλλον και βγήκε λαβράκι πως τα στοιχεία που επιμόνως ζητούν οι σύμβουλοι (παρότι δεν επιτρέπεται όπως δήλωσε ο κ. Δέδες!) τα έχει ο Δήμαρχος!
Εδώ ο αντιδήμαρχος που πριν ζήταγε να τον παίρνει η κάμερα μάλλον θα το μετάνιωσε καθώς από δική του τοποθέτηση ξεκίνησε η αποκάλυψη!
Δεν θέλουμε να κάνουμε υποδείξεις αλλά με την εικόνα που βλέπουμε παρακάτω νομίζουμε ότι όσο λιγότερες συνεδριάσεις κάνει ο Προμηθέας τόσο το καλύτερο για το φορέα και τα τμήματα του!!!
Επίσης να αναφέρουμε όπως και πολλοί πολίτες μας επισημαίνουν, ότι η επιλογή των μελών του επόμενου Δ.Σ. το Μάιο θα πρέπει επιτέλους να γίνει έξω από μικροκομματικά και μικροπολιτικά συμφέροντα και να στελεχωθεί από ανθρώπους με αγάπη αλλά και πραγματική γνώση για το αντικείμενο.
















5 σχόλια:

  1. Τελικά είναι υποχρεωτική η ππαρέλαση της Φιλαρμονικής στους Αγίους ή δεν είναι;
    Κατά τους κυρίους αντιδημάρχους, είναι, κατά τον κύριο Δήμαρχο δεν είναι (αφού κάλυψε τα μέλη της φιλαρμονικης που δεν συμμετείχαν στους Αγίους παρά εμφανίστηκαν μόνο στο Λουτράκι)

    Ο κύριος Μαυρόπουλος είναι ένας "απλός" μαέστρος και μας παρουσιάζεται ως Αρχιμουσικός;;;

    Τελικά να ζει κανείς ή να μην ζει...
    με αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας;;;

    Ιδού η απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κα Καλλίρη επιλεκτική υπερασπίστρια της νομιμότητας και πράσινα άλογα.
    Αναφέρει στο βίντεο σε γειτονικό Blog για το κ. Ρίζο αρχιμουσικό στην Περαχώρα που κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του παρότι δεν τον ξέρει ούτε πως είναι.
    Γνωρίζει η κυρία ότι έχει συνταξιοδοτηθεί και ότι παρανόμως πληρώνεται? οι άλλοι λαλίστατοι σύμβουλοι το γνωρίζουν?
    ο εκ Περαχώρας Τσάνας τι λέει? ο επόπτης εργασίας έχει καμιά ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι έπρεπε να είχαν παραιτηθεί μετά το συμβούλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς ανώνυμο 10.44
    το φασκω αντιφασκω της δημοτικής αρχής μόνο σε αυτό το θεμα το εντοπίζεις??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρέπομαι που είχα μαέστρο ή αρχιμουσικό (σε αυτό θα με βοηθήσει η κ.Καλλίρη) τον κ.Ρίζο.Η φιλ/κή Λουτρακίου ήταν υποχρεωμένη να παραστεί στην παρέλαση στους Αγ.Θεοδώρους και κακώς αν δεν πήγε γιατί γι'αυτό ''πληρώνονται'' τα μέλη της.Όπως επίσης το παρών θα πρέπει να δίνει και η φιλ/κή Περαχώρας στο Λουτράκι αλλά και στους Αγ.Θεοδώρους, και όχι μόνο στις 7 Σεπτέμβρη στην λιτανεία της Παναγίας στο Λουτράκι, στον ίδιο Δήμο ανήκει και αυτή άλλωστε.Στην Περαχώρα τώρα όσοι βρίσκονται,εκτός από τα μικρά παιδιά που πάνε γιατί τους αρέσει,πηγαίνουν στις παρελάσεις γιατί βαριούνται και βρίσκουν χαζές δικαιολογίες για να μην παραστούν και οι υπόλοιποι γιατί δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το διπλό χτύπημα.Και οι δύο περιπτώσεις ανήκουν με το μέρος της κ.Καλλίρη που δεν θέλει τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο.Όσον αφορά τον κ.Ρίζο είμαι τελείως αντίθετος με την πολιτική του που αντί να κάτσει και να βοηθήσει, το νέο σε ηλικία Πελοπίδα,του πριονίζει την καρέκλα.Λύπαμαι γιατί ειναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και θα μπορούσε να γράψει το όνομά του ''διαφορετικά''.Βέβαια όπως είπε και ένας σοφός της αρχαίας Ελλάδας,δεν έχει σημασία τί θα πουν για σένα αρκεί που λένε.Αυτό να το ξέρει και ο κ.Λόης που παλεύει μόνο για το καλό του δήμου μας.
    Ηρακλής Δημόπουλος.
    Υ.Γ.Αν θέλετε να αντιταχθείτε γράψτε το όνομά σας,να ξέρουμε με ποιόν εχουμε αντίθετη γνώμη για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Δήμο μας και τα τμήματα που αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.