Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Οι μαθητές του 2 ΕΠΑΛ "μπούκαραν" στο δημαρχείο για να ζητήσουν φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ)




Στο δημαρχειο έδωσαν ραντεβού οι μαθητές του 2ου Επαλ Λουτρακίου για να ζητήσουν από τον δήμαρχο τις 350 μερίδες για τους συμμαθητές τους  που τις έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι αυτό ειναι αδύνατο και ότι πότε δεν τους υποσχέθηκε κάτι τέτοιο.
Έτσι η κόντρα συνεχίστηκε ανάμεσα στους μαθητές και στον δήμαρχο κ.Λογοθέτη.
Αυτό όμως που κατάφεραν να κερδίσουν οι μαθητές ήταν 25-30 γεύματα (εμείς θα τα χαρακτηρίζαμε -σνακ-) για τους μαθητές που πραγματικα το έχουν ανάγκη.
Μια δύσκολη κατασταση τόσο για τους μαθητές που ζητουν απεγνωσμένα βοήθεια ,όσο και για τον δήμαρχο που δεν ξέρει πως να δώσει λύση μιας και ο δήμος του " ειναι καράβι που βουλιάζει"!





4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΜΟΣ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 350 ΜΕΡΙΔΕΣ.ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν κοιτάξεις καλά το άρθρο , αναφέρω ότι ειναι μια πολύ δύσκολη κατασταση για τον δήμαρχο που διοικεί ένα δήμο που τα οικονομικα του ειναι χάλια! άρα συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για πες εσύ τι ρόλο "βαράω"φίλε ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.