Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! Διόδια σε Λουτράκι και Αγ.Θεοδώρους;


Διόδια παντού, λοιπόν. Ετοιμάζονται οι καινούριοι σταθμοί:
μπαίνοντας στο Λουτράκι, βγαίνοντας από το Λουτράκι, μπαίνοντας στους Αγ. Θεοδώρους, βγαίνοντας από τους Αγ. Θεοδώρους, βγαίνοντας από οπουδήποτε, μπαίνοντας οπουδήποτε.
Αν ψάχνετε για αντιδράσεις, στο Λουτράκι, δεν θα βρείτε καμιά, εκτός από την παρέμβαση του Χ. Ασημακόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και Προέδρου του Συλλόγου Εμπόρων - Επαγγελματιών, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 4/12. Ο Δήμος και οι υπόλοιποι φορείς της πόλης μας είναι, ξανά, απόντες.
Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Χ. Ασημακόπουλος:
«Δεν ξέρω εάν έχετε αντιληφθεί, τι γίνεται με τα διόδια. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε, πριν μια εβδομάδα, ότι θα συνεχιστούν τα έργα και, παράλληλα, ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια. Έχουμε γεμίσει, με πλευρικά διόδια, όπως ερχόμαστε ή πηγαίνουμε προς την Αθήνα. Κάποια που δεν λειτουργούν, μάλλον, θα μπουν, σύντομα, σε λειτουργία, όπως αυτά της εισόδου, στον Ισθμό. Με την αύξηση που ανακοινώθηκε, η διαδρομή Ελευσίνα – Κόρινθος θα κοστίζει 4,40 ευρώ!
Εμείς, εδώ, ως Δήμος, πώς το βλέπουμε; Σε μια εποχή, που ειπώθηκε, κατά κόρον, ότι δεν υπάρχουν χρήματα, η κυβέρνηση δίνει δισεκατομμύρια στους εργολάβους. Η συμμετοχή των εργολάβων, μάλιστα, είναι μόλις 9%, και παίρνουν την εκμετάλλευση για 30 χρόνια!






Πηγή :εφημερίδα Αλλαγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.