Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Έκτακτες οδηγίες από το υπουργείο Υγείας για τα τζάκια!


Προσοχή και περιορισμό της έντονης σωματικής δραστηριότητας ζητά από τους πολίτες το υπουργείο Υγείας λόγω των μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, με το φαινόμενο της αιθαλομίχλης να χτυπάει "κόκκινο"...



Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, άτομα με αναπνευστικό πρόβλημα ή καρδιοπαθείς, καθώς και παιδιά, θα πρέπει να περιορίσουν κάθε έντονη σωματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι πολίτες με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές του ανακουφιστικού φαρμάκου, ενώ άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να περιορίσουν τη σωματική τους δραστηριότητα.

Την εξέλιξη του φαινομένου παρακολουθεί η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου ΠΕΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.