Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Α.Τ. Λουτρακίου:Κλείστε το τμήμα ή επανδρώστε το σωστά!


Ποιός θα το έλεγε ότι το 2013 το Α.Τ. Λουτρακίου στην βραδινή βάρδια θα είχε μόνο 2 αστυνομικούς...





Στο Α.Τ.Αγίων Θεοδώρων την βραδινή βάρδια υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός που κλειδώνεται μέσα και το μόνο που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος είναι να σηκώνει τα τηλέφωνα...

Η κατάρρευση του κράτους είναι υπαρκτή και πλέον το Λουτράκι ύστερα από την μαζική φυγή υπηρεσιών αντιμετωπίζει ορατά και την απαξίωση του κράτους ως προς την ασφάλεια των πολιτών του.

Να καταλάβει ο αναγνώστης το μέγεθος του προβλήματος θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι από την Μαυρολίμνη μέχρι τον Ισθμό,από την Λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τα Πίσια είναι Λουτράκι.Μιλάμε για 200000 στρέμματα περίπου,μια τεράστια έκταση η οποία προστατεύεται από 2 άτομα.Το βράδυ.Τι να πρωτοκάνουν αυτά τα παιδιά,μην είμαστε αφελείς και αυτά που κάνουν πολλά είναι.Χθες για παράδειγμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα για να γίνει σύλληψη δυο υπόπτων 1χλμ έξω από Λουτράκι έπρεπε να έρθει η ασφάλεια από την Κόρινθο!Εκτός και αν νομίζουμε ότι στους κύκλους της Αστυνομίας έχουν εκπαιδευτεί οι σύγχρονοι Τσακ Νόρις και ένας μπορεί να τα βάλει με 2 και 3 κακοποιούς...Αυτά μόνο στα σινεμά.

Οι λύσεις είναι δυο:
Η' επανδρώνουμε σωστά τα τμήμα ή το κλείνουμε και στέλνουμε όλη την δύναμη στην Κόρινθο αλλά απαιτούμε να υπάρχουν μόνιμα ένα περιπολικό και μια-δυο μηχανές ΔΙΑΣ.Το να υπολειτουργεί το Α.Τ. Λουτρακίου είναι μια αρρωστημένη κατάσταση και τίποτα άλλο.


Πηγή: http://korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.