Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται νέο κύμα παγετού


Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένουμε σήμερα
, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά με βροχές, καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -3 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, -1 έως 16 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 1 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως και 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά, με ένταση από 3 έως 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί και στα Δωδεκάνησα ανατολικοί έως 5 μποφόρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.