Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

25 ευρώ "Τέλος" στα νοσοκομεία


Στην απόσυρση του μέτρου για το εισιτήριο των 25 ευρώ
για εισαγωγή και νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.
Το ισοδύναμο μέτρο που βρέθηκε είναι η επιβάρυνση κάθε πακέτου τσιγάρων και καπνού με 5 λεπτά του ευρώ. 
Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για μία απόφαση που «δικαιώνει την εμμονή όλου του κινήματος» με δεδομένη την απογευματινή απόφαση, πριν τη συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να ζητήσει την ολική απόσυρση του μέτρου. 
Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ στέφθηκε με επιτυχία, δήλωσε στο naftemporiki.gr και o υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
Στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης συζητήθηκε και το θέμα της ελληνικής Προεδρίας και κυρίως η επικοινωνιακή διαχείρισή του, για την οποία το Μαξίμου τρέφει υψηλές προσδοκίες. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.