Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

MEGA ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! MEGA-Alpha-Δίωξη-Παίδων υποστηρίζουν την ψευδή ασθένεια «Εθισμός στο Internet»


Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και MEGA ενημέρωσαν το τελευταίο διάστημα τον κόσμο για τους «Κινδύνους του Internet και των video games».

Ο Alpha στις 2 Νοεμβρίου και στις 15 Δεκεμβρίου και το MEGA 2 Ιανουαρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, είχαν σε τηλεφωνική επικοινωνία τον ταξίαρχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλη Σφακιανάκη, που υποστήριξε ότι υπάρχει ασθένεια «Εθισμός στο διαδίκτυο» και πως στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύονται 90 έφηβοι με τέτοια συμπτώματα.
Στο GameWorld σας παραθέτουμε ένα άρθρο το οποίο μπορείτε να αναδημοσιεύσετε ελεύθερα στο site σας σχετικά με το χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA.
Μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία με το νοσοκομείο Παίδων, διαπιστώσαμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, Ταξίαρχου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι «Υπάρχουν 90 παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων» δεν ευσταθούν καθώς υπάρχουν μόνο 5 κρεβάτια στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, ενώ η αρμόδια παιδοψυχίατρος για τον «Εθισμό στο διαδίκτυο» κα. Άρτεμις Τσίτσικα, απουσίαζε.
Επιχειρήσαμε να την βρούμε τηλεφωνικά και στο προσωπικό της γραφείο, χωρίς αποτέλεσμα.
Το συμπέρασμα που προκύπτει εύκολα από αυτό το «μυθιστόρημα» των δύο παραπάνω καναλιών σε συννενόηση με την Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος είναι τα καταφανώς ψευδή για μια «ανύπαρκη ασθένια» με στόχο την παραπλάνηση του τηλεθεατή ώστε να σταματήσει την χρήση του Internet και των video games και να στραφεί προς την τηλεόραση.
Δείτε τα παραπάνω links και παρακαλούμε αναδημοσιεύστε ελεύθερα όπως επιθυμείτε.
Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.