Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε,« Φοβόμουν να κάνω σεx νηφάλιος» [φωτο]


O λόγος για τον...
Ο 37χρονος ηθοποιός που είναι πατέρας δυο παιδιών παραδέχτηκε σε γνωστό περιοδικό πως φοβόταν να κάνει σεx ενώ ήταν νηφάλιος!

«Έκανα έρωτα με μία γυναίκα περίπου 2,5 χρόνια αφότου ήμουν “καθαρός” και ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου!», αποκαλύψε ο Colin Farrell σε συνέντευξη του στο περιοδικό ''


Ο ηθοποιός μιλάει για την πρώτη φορά που έκανε σεx νηφάλιος,« Ήταν απόγευμα, τα παράθυρα και οι κουρτίνες ήταν ανοικτά. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική, αλλά ήταν τρομακτικό γιατί είχα συνηθίσει να κάνω σεx πιωμένος, σε dark rooms, σε clubs και σε τουαλέτες».

«Για μένα, η μονογ@μία δεν είναι δυνατή. Υπήρξα σε μονογ@μικές σχέσεις, αλλά τώρα είμαι single, άρα δεν δούλεψαν... Πιστεύω στην μονογ@μία, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι για όλους.» τόνισε!

zappit.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.