Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΡΜΠΗ





Υπερπαραγωγή αναμενεται να ειναι η σημερινή συναυλια της Καίτης Γαρμπή.

Όπως βλέπεται στις φωτογραφίες, η σκηνή που ετοιμάζεται με "γοργούς ρυθμούς" , θα ειναι ιδιαίτερη, αφού θα υπάρχει led  οθόνη πίσω από την ερμηνεύτρια!
Σ αυτό συντελείσαι και ο κάλος καιρός που επικρατεί στην πόλη του Λουτρακίου και αναμενεται να κατακλυστεί από κόσμο ,τόσο στην καρναβαλική παρέλαση, όσο και μετά στην συναυλια!
Και όσοι ακομα το σκέφτεστε να έρθετε στο Λουτράκι , σπεύσετε! 

Καλή διασκέδαση σε όλους!






1 σχόλιο:

  1. Και όπως γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια τα καραγκιοζιλίκια θα τα πληρώσουν τα κορόιδα οι Αγιοθοδωρίτες μέσα από τους λογαριασμούς του νερού που εξακολουθούν να είναι φουσκωμένοι, ενώ τουλάχιστον οι μισοί Περαχωρίτες δεν πληρώνουν φράγκο.

    Αυτά φυσικά δεν τα βλέπουν οι δημοτικοί σύμβουλοι ούτε της κυβέρνησης Λογοθέτη ούτε και της αντιπολίτευσης των άλλων (μην πληρώνετε, θα βγούμε εμείς την επόμενη και θα το φτιάξουμε το θέμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.