Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Ομοσπονδίας Οικιστών με την δημοτική Παράταξη "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"



Συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων είχε χθες αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"
απαρτιζόμενη από τον Αρχηγό της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαγεωργίου και τους υποψήφιους συμβούλους κ. Νίκο Κρεμμύδα και Άννα Κουλούκα. Ο κ. Παπαγεωργίου ενημέρωσε τα μέλη της Ομοσπονδίας για το πρόγραμμα και τις προτεινόμενες λύσεις της παράταξης για τα ειδικά προβλήματα που αφορούν τους κατοίκους των οικισμών της πόλης.
Στα πλαίσια της συζήτησης αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα:

-Θέσπιση Αντιδημάρχου Οικιστικής Ανάπτυξης και επικοινωνίας με καθήκοντα και ευθύνη την οικιστική ανάπτυξη και επικοινωνία των οικιστικών περιοχών με την δημοτική αρχή.

-Βελτίωση Ασφάλειας κατοίκων με συγκεκριμένες ενέργειες παραμονής του ΑΤ Αγ. Θεοδώρων ή σε αρνητική περίπτωση παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών από security

-Καταγραφή και κωδικοποίηση λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού για άμεση επισκευή / αντικατάσταση λαμπτήρων

-Οδοποιία- Συντήρηση - Βελτίωση - Επέκταση ανάλογα με την κατάσταση του προϋπολογισμού και την οικονομική θέση του Δήμου

-Συγκοινωνία και σύνδεση προαστιακού με οικισμούς και το κέντρο της πόλης με συγκεκριμένο μέσο (πχ mini bus)

-Τακτοποίηση των παρεκκλησίων με την προβλεπόμενη από τον σχετικό νόμο διαδικασία με την οικονομική αρωγή του Δήμου.

-Καθαριότητα: Καθορισμός σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία των προσφορότερων σημείων αποκομιδής των απορριμμάτων

-Πυρασφάλεια: Καθαρισμός / αποψίλωση / δημιουργία αντιπυρικών ζωνών και σημείων παροχής ύδατος (δεξαμενές)

-Ύδρευση: Οριστική επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης με την κατασκευή και παραχώρηση εκμετάλλευσης του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ.

Ακολούθησε συζήτηση και εδόθησαν οι απαιτούμενες διευκρινήσεις τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την υλοποίησή του. Παρόντες από πλευράς Ομοσπονδίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Θ. Βαφιάς και τα μέλη κ. Α. Τσίτσης, κ. Π. Κατσαντώνης, κ. Ι. Κυρίτσης και κα Χ. Τερχίνογλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.