Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΔΥΝΑΤΟ" (ΒΙΝΤΕΟ)






Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής , στο δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων , συναντήσαμε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ.Γιώργο Παπαργεωργίου.



Μια προσωπικότητα που από πολλούς έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Στην κάμερα μας , όμως εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα.

Μας μιλάει για την συνεργασία του με τον συνδυασμό του Γ.Γκιώνη , τι τον ώθησε να κάνει την κίνηση αυτή και πως συμφώνησαν .


Εμείς τον ρωτήσαμε για όλα τα καυτά προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο .

Προβλήματα που αφορούν το Καζίνο , το SPA , την τουριστική προβολή του δήμου , τους Αγ.Θεοδώρους και γενικά όλα τα τοπικά διαμερίσματα στον δήμο.

Ο κ. Παπαγεωργίου σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης , κατηγόρησε ευθέως για απραξία  τον νυν δήμαρχο κ.Λογοθέτη και του επέρριψε ευθύνες για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.




Τέλος μας ξεκαθάρισε ότι ‘’αν δεν σπάσεις αυγά –ομελέτα δεν γίνεται’’ και είναι έτοιμος μαζί με την παράταξη του κ.Γκιώνη να αγωνιστεί για τον δήμο , αν τον επιλέξουν οι δημότες !



Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.