Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ -Ο Κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!








Εντύπωση μας προξενεί η χθεσινή εικόνα , στην κεντρική ομιλία του κ. Λογοθέτη στους Αγ.Θεοδώρους.



Ο κ. Λογοθέτης ,όπως θα παρατηρήσετε στην παρακάτω εικόνα ,αποφάσισε να κάνει «διαφήμιση» σε άλλο νερό και όχι στο νερό που πιθανόν έχει ξεχάσει ότι κάποια στιγμή είχαμε πληθώρα εργοστασίων που παρήγαγαν νερό και έκαναν το Λουτράκι γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια μετά ,  οι συνεργάτες του , κατάλαβαν την «γκάφα» που είχαν κάνει και  άλλαξαν το μπουκάλι με ένα ποτήρι .

Δεν είναι η πρώτη φορά ,που η παράταξη του κ. Λογοθέτη , κάνει αυτό το ατόπημα , αφού όπως θα θυμάστε πολύ καλά ένα παρόμοιο περιστατικό , είχε γίνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , όταν ο κ. Πέτρου δημοτικός σύμβουλος του κ. Λογοθέτη , είχε φέρει ένα παρόμοιο μπουκάλι και είχε σχολιαστεί αρνητικά.



Τι να πούμε τα λόγια είναι περιττά.

Και εγώ ρωτώ πως θα πείσει τους δημότες ο κ .Λογοθέτης για την επιστροφή του νερού , όταν ο ίδιος κάνει ένα τέτοιο ΑΤΟΠΗΜΑ ; 


 Ελπίσουμε στην σημερινή του ομιλία στο Λουτράκι να πίνει της βρύσης και όχι εμφιαλωμένο άλλης περιοχής!



6 σχόλια:

  1. Πιστεύω το μπουκαλάκι νερό είναι η αιτία για να "πέσει" ο Δήμαρχος...ας στραφούμε όλοι εναντίον του...Τώρα αλήθεια ασχολήστε με τέτοια μικροπράγματα??? Τουλάχιστον τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πίνει και δε μας δίνει είναι το ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους , εμείς το θεωρούμε τραγικό λάθος ένας δήμαρχος Λουτρακίου, που θεωρείτε πληγή για το τον δήμο η απουσία εμφιαλωτηρίων , να πέφτει σε ένα τέτοια ατόπημα και ειδικά τέτοιες μέρες.
    Δεν θεωρούμε ότι έγινε επίτηδες αλλά πιστεύουμε ότι σε τέτοια πράγματα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTO ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΤΑΙΣΜΑ .Ο ΤΡΕΧΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει μιλάμε τραγικός και επικίνδυνος για τον τόπο ο τύπος και ο συνδιασμός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα απο τα προβλήματα στο Δήμο μας και γενικότερα στην Ελλάδα είναι οτι κοιτάμε μόνο το περιτύλιγμα και όχι την ουσία των πραγμάτων..Θεωρό μεγάλο λάθος να αναπαράγεται αυτό και απο τα μέσα ενημέρωσης...Το να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην νοοτροπία μας και στις αντιλήψεις μας δεν είναι εύκολο..Όμως πολλά μικρά βήματα ισοδυναμούν με ένα μεγάλο...Let's try this!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.